×
21.YY’da Dijital ve Kariyer Becerileri
 24.05.2021 12:48:55
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1886 kez okundu

Pandemi günlerinde çevrim içi eğitimlerimiz devam ediyor. Sorgun Gençlik Derneği’ne Microsoft Türkiye KSS Program Yöneticisi Mehmet Can İrhan, konuk oluyor.


Microsoft Türkiye tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve İŞKUR ile iş birliği içinde hayata geçirilen “21. Yüzyıl Dijital ve Kariyer Yetkinlikleri Programı”, 25 bin gence istihdam edilmelerini kolaylaştıracak temel dijital yetkinlikleri kazandırmayı amaçlıyor. Yıl boyunca, 81 ildeki Halk Eğitimi Merkezleri aracılığıyla verilecek olan kurslara katılacak olan 18-30 yaş arası gençler, 500 eğitmenin yanı sıra, özel sektör liderleri ve uzmanlarla da bir araya gelecek.


Yaklaşık 30 saatlik bir programdan oluşan eğitim kapsamında, dijital okuryazarlıktan iş hayatında kullanılan temel programlara kadar birçok konu işleniyor. 6 modüle sahip eğitim kapsamında aşağıdaki dersler veriliyor;


1) Dijital Okuryazarlık ve Bulutta Ortak Çalışma

İnternet, bulut ve dijital dönüşümle ilgili genel kültür bilgilerinin yanı sıra, OneDrive ve Sharepoint üzerinde ortak çalışabilme.


2) Dijital ve Profesyonel İçerik Oluşturma

Word ve Outlook eğitimlerinin yanı sıra; rapor, iş yazışmaları, teklif hazırlama gibi profesyonel içeriklerin oluşturulmasında dikkat edilmesi gereken konular.


3) Temel Veri Yönetimi ve Analizi

Excel üzerinden işletmelerde kullanılan temel hesaplama ve koşul tanımlama ile tablo oluşturma.


4) Etkili Sunum Hazırlama

PowerPoint programı ve etkili sunum hazırlamanın ipuçları.


5) E-ticaret ve İşletmeleri Dijitale Taşıma

Bir işletmenin dijital dünyada varlığını oluştururken dikkat edilmesi gerekenler; kurumsal kaynak planlama (ERP) ve e-ticaret platformlarının kullanımı.


6) Kariyer Becerileri

İş arama sürecinin planlanması, CV hazırlama, mülakat teknikleri ve liderlik.


Bu etkinlik kapsamında hem bu programın tanıtımı yapılacak hem de yukarı konular hakkında katılımcılar bilgi sahibi olacaktır.


Mehmet Can İrhan'ın kişisel LinkedIn hesabına ulaşmak için lütfen tıklayınız..


Etkinlik Detayları:

- 26 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00 - 21.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

- Çevrim içi olarak düzenlenecektir. 

- Katılım ücretsizdir.

- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.

- Katılım Belgesi verilecektir.


Kontenjan 300 katılımcı ile sınırlıdır. Kontenjanının dolması ile başvuru formu kapatılacaktır. Dolayısıyla lütfen başvurunuzu en kısa sürede yapınız. Başvurusu olumlu olan katılımcılara etkinlik hakkında mail gönderilecektir.


Başvurusu olumlu olan katılımcılara mail gönderilecektir. Lütfen mail adresinizi doğru girdiğinizden emin olunuz. Etkinlikten 1 gün önce zoom giriş bilgileri mail adresinize gönderilecektir.


Başvuru için lütfen ▶ bu formu doldurunuz..


Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör