×
Dijital Dönüşüm
 8.03.2021 19:51:56
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2033 kez okundu

Pandemi günlerinde çevrim içi eğitimlerimiz devam ediyor. Bu sefer Sorgun Gençlik Derneği’ne Dijital Dönüşüm Danışmanı Alper Gerçek konuk oluyor.

Dijital dönüşüm ile her şey değişiyor. Ürünler akıllı hale geliyor, iş yapış şekilleri yeniden yazılıyor. Artık sektör ve ölçek bağımsız bütün şirketler bu değişimi anlamak, değerlendirmek ve nasıl fırsata çevireceğini bulmak üzerine çalışıyor, dönüşüm projeleri yapıyorlar. Dolayısıyla bu dönüşümü doğru anlayan, üzerine çalışan, dijital yetkinliklerini geliştiren gençler için önlerinde büyük bir fırsat var. 


Eğitim içeriği nedir?

  • Dijital dönüşüm nedir?

  • Hangi teknolojilerden bahsedilmektedir?

  • Dijital yetkinlikler nelerdir?

  • Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Alper Gerçek kimdir?

1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğinden lisans, 1991 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğinden yüksek lisans derecesini aldı. 1988 yılında göreve başladığı ASELSAN’da Tasarım Mühendisliği, Sistem Mühendisliği ve Proje Yönetimi alanlarında çeşitli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra Nisan 2019’da emekli oldu. Şu anda Dijital Dönüşüm Danışmanı ve Eğitmeni olarak hizmeti vermektedir. Alper Gerçek  Haberleşme ve BT konularında 31 yıllık bir deneyim sahibidir. 

Alper Gerçek’in LinkedIn hesabı: Alper Gerçek | LinkedIn


Eğitim Detayları:

- 15 Mart Pazartesi günü 20.00 - 21.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

- Zoom programı üzerinden çevrim içi olarak düzenlenecektir. 

- Katılım ücretsizdir.

- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.

- Katılım Belgesi verilecektir.


Kontenjan 500 katılımcı ile sınırlıdır. Kontenjanının dolması ile başvuru formu kapatılacaktır. Dolayısıyla lütfen başvurunuzu en kısa sürede yapınız. Başvurusu olumlu olan katılımcılara etkinlik hakkında mail gönderilecektir.


Başvuru için lütfen ▶ bu formu doldurunuz..


Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör