×
Diksiyon ve Seslendirme
 18.02.2021 11:23:29
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2749 kez okundu

Pandemi günlerinde çevrim içi eğitimlerimiz devam ediyor. Sorgun Gençlik Derneği’ne Seslendirme Sanatçısı Mehmet Şelli konuk oluyor.

Konuşma tarzınız dış görünüşünüzün ardından karşınızdaki kişiye kendinizi etkili bir şekilde tanıtabileceğiniz en etkin yoldur. Diksiyon her şeyden önce kendimizi tanıtma biçimimizdir. İnsanlarla iletişime başlarken, kendinizi doğru anlatarak başladığınızda sağlam temellere dayanan ilişkileriniz olacaktır. Başka bir deyişle diksiyon kendinizi ifade etme biçiminizdir. Bu yüzden iletişim kurmak zorunda olduğunuz kişiler tarafından anlaşılır ve doğru bir şekilde konuşmak çok önemlidir.

 

Eğitim içeriği nedir?

  • Diksiyonumu nasıl düzeltebilirim?

  • Seslendirme yapmaya nasıl başlayabilirim?

  • Seslendirme yaparak nasıl para kazanabilirim?

  • Seslendirme gibi bir dijital ürün üreterek tüm dünya ile nasıl çalışabilirim?

  • Yeteneklerimin nasıl farkına varabilir ve nasıl geliştirebilirim?

Mehmet Şelli kimdir?

Anadolujey, MNG Kargo, Trivago, Google, Youtube,  Philips, Mercedes, NBA League Pass, LG, Wix.com gibi dünyaca ünlü markalara ses veren Seslendirme Sanatçısı Mehmet Şelli aynı zamanda fenomen haline gelen “Bingöllü Çoban” röportajını yapan TRT programı sunucusudur.

Tüm dillerde seslendirme hizmeti veren Tvoices Seslendirme Ajansı kurucu Şelli, son 5 yıldır dijital pazarlama üzerine yoğunlaşmıştır. Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesinde Doktora eğitimine devam etmektedir.

Mehmet Şelli hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Mehmet Şelli’nin YouTube kanalı: Mehmet Şelli | YouTube 

 

Eğitim Detayları:

 

- 22 Şubat Pazartesi günü 20.00 - 21.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

- Zoom programı üzerinden çevrim içi olarak düzenlenecektir. 

- Katılım ücretsizdir.

- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.


 Kontenjan 500 katılımcı ile sınırlıdır. Kontenjanının dolması ile başvuru formu kapatılacaktır. Dolayısıyla lütfen başvurunuzu en kısa sürede yapınız. Başvurusu olumlu olan katılımcılara etkinlik hakkında mail gönderilecektir.


Not: Katılım Belgesi verilmeyecektir.


Öğrenme sadece bir sınıfın sınırları ile sınırlı değildir. Hayat belki de en büyük öğretmendir. Hiçbir zaman yeni bir şey öğrenmek için çok yaşlı ya da çok fazla uzman değilsiniz. Yeni şeyler öğrenmek istiyorsan başvurunu bekliyoruz.


Başvuru için lütfen ▶ bu formu doldurunuz..


Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör