×
E-Kariyer Günleri
 27.12.2020 20:48:35
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1278 kez okundu

Sorgun Gençlik Derneği olarak, "E-Kariyer Günleri" kapsamında seminer ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.

Türkiye’de Mart 2020 tarihinden itibaren içerisinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisinin hayatı, ihtiyaçları ve duygusal durumu etkileyen, değiştiren birçok süreç yaşanmaktadır. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafenin artması ve sanal buluşmaların fiziksel buluşmaların yerini alması sebebiyle gençlerin psikolojik olarak zorlandıkları görülmektedir.  Bu süreçte Sorgun Gençlik Derneği olarak gençlerin yanında olmaya ve onlar için çeşitli eğitim, kurs, seminer ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.

15 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar 36 çevrim içi eğitim, seminer ve etkinlik düzenleyerek yaklaşık 3.500 gence ulaştık.

Bu kapsamda yine çevrim içi olarak başlattığımız “E-Kariyer Günleri" programı kapsamında seminer ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.

Alanında uzman İnsan Kaynakları Uzmanları tarafından gençlere; iş görüşmelerinde ilk izlenim, firmaların aradığı kriterler, mülakata hazırlık, en sık karşılaşılan sorular ve CV hazırlama ve mülakat teknikleri konularında bilgiler verilmiştir. Aynı zamanda İnsan Kaynakları uzmanları görev aldıkları firmalarda açık iş ilanları hakkında bilgi verdi.

E-Kariyer Günlerine üniversite öğrencileri, yeni mezunları iş arama sürecinde olan 1.676 genç katılmıştır.

Koronavirüs sürecinde gençlerin yanında olmaya ve onların mesleki ve kişisel gelişimleri için eğitim, kurs ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör