×
Gönüllülük Projesi Katılımcı Çağrısı - Macaristan
 24.08.2022 19:58:50
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 3609 kez okundu
Sorgun Gençlik Derneği'nin ortaklığında yürütülen Avrupa Dayanışma Programı (ESC) gönüllülük projesi kapsamında 4 (Dört) gönüllü aranmaktadır. Lütfen gönüllülük projesine başvuru yapmadan önce aşağıda yer alan bilgi paketinin bütün açıklamalarını dikkatlice okuyunuz ve başvurunuzu öyle yapınız. 

Önemli Not: Bu proje 11 aylık uzun dönem gönüllülük projesidir. Hali hazırda üniversiteye devam edenler bu projeye başvuru yapamaz. Eğer okulunu dondurup başvuru yapacaksa bunu mail detayında açıklamalıdır. 

Gönüllülük faaliyetleri Ekim 2022- Eylül 2023 yılları arasında yapılacaktır. 

Avrupa Dayanışma Programı (ESC) gönüllülük projesine 2 Almanca ve 2 İngilizce bilmek üzere 4 (Dört) gönüllü seçilecektir.

Gönüllülük programı kapsamında seyahat, konaklama, yemek, yerel ulaşım, vize ve sağlık sigortanız ücretsiz karşılanacaktır. Program kapsamında günlük cep harçlığı verilecektir.

Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.

* Lütfen  Europass CV  ve  Motivasyon Mektubunuzu (İngilizce) konu başlığına ESC-MACARİSTAN yazarak  esc@sorged.org adresine mail gönderiniz.

* SORGED gelen başvuruların tamamını okuyup, değerlendirecek. Değerlendirme sonrasında potansiyel gönüllüler ile bir ön görüşme yapacaktır. 

* SORGED sadece gönderici kuruluştur. 

* Nihai kararı ev sahibi POLİP - Macaristan Derneği verecektir. 

* Gönüllü seçiminde sizi özgeçmişiniz ve motivasyon mektubunuzdaki verdiğiniz bilgilerle tanıyabiliriz. Dolayısıyla hakkınızda detaylı, net ve doğru bilgiler verin lütfen.

Projenin bilgi paketi için lütfen tıklayınız..

Avrupa Dayanışma Programı – (ESC ) Programı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız...


Europass CV ve Motivasyon Mektubu belgelerinin gönderilmesi zorunludur. Bu belgelerden birini eksik gönderen katılımcıların başvurusu dikkate alınmayacaktır.

Başarılar dileriz.

Son başvuru tarihi: 3 Eylül 2022 Saat: 23.59

Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın :)

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör