×
Nasıl Özgüvenli Oluruz?
 8.03.2021 09:18:48
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2725 kez okundu

Pandemi günlerinde çevrim içi eğitimlerimiz devam ediyor. Sorgun Gençlik Derneği’ne Eğitmen ve Profesyonel Koç Bahar Selman konuk oluyor.

Özgüven kişinin kendisini değerli hissetme olgusu, kendisine yönelik pozitif duygular geliştirmesi ve bunun sonucunda bireyin kendisi ve çevresi ile barışık olmasıdır. Başka bir deyişle özgüven, kendiniz hakkında nasıl düşündüğünüz ve kendinizi ne kadar değerli gördüğünüzdür. Kendi hakkınızda olumsuz konuşmalar yapıyor, kendinizi sürekli eleştiriyor ya da yargılıyor, başarılarınızı küçümseyip, yapamadıklarınızı önemsiyorsanız, özgüven problemi yaşıyor olabilirsiniz.

Eğitim içeriği nedir?

  • Özgüveni nasıl tanımlarız?

  • Özgüven ve Zihin Yapımızın İlişkisi

  • Gelişim Zihniyeti nedir?

  • Özgüvenin Akrabaları Nelerdir?

  • Özgüvenimizi nasıl arttırabiliriz?

Bahar Selman kimdir?

Hikayelerin gücüne inanan bir pazarlama profesyoneli, profesyonel koç ve eğitmenim. 10 yıldır hem ulusal hem de global markalar için marka stratejisi, iletişim kampanyaları ve ürün inovasyon projeleri geliştirerek pazarlama kariyerime devam ediyorum. “Ben kimim?”, “Ben nasıl bir hayat istiyorum?” sorularının cevaplarını bulmak için koçluk almaya başladıktan sonra hayatımda başka pencereler açıldı. “Koç” olma yolculuğuna öncelikle kendi üstünde çalışmaya başlayarak adım attım. Şimdi, koçluk yaparak ve eğitimler vererek bireylerin potansiyellerini ortaya çıkarmalarına, öz farkındalıklarını arttırmalarına yardımcı oluyorum. Koçluk, benim için daha ilham dolu bir dünya yaratmak bir araç.

Bahar Selman’ın websitesi: www.baharselman.com

 

Eğitim Detayları:

 

12 Mart Cuma günü 20.00 - 21.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

 

- Zoom programı üzerinden çevrim içi olarak düzenlenecektir. 

 

- Katılım ücretsizdir.

 

- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.

 

- Katılım Belgesi verilecektir.


Kontenjan 500 katılımcı ile sınırlıdır. Kontenjanının dolması ile başvuru formu kapatılacaktır. Dolayısıyla lütfen başvurunuzu en kısa sürede yapınız. Başvurusu olumlu olan katılımcılara etkinlik hakkında mail gönderilecektir.


Başvuru için lütfen ▶ bu formu doldurunuz..


Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör