×
Proje Döngüsü Temel Bilgilendirme
 6.04.2020 12:24:13
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2065 kez okundu
Sorgun Gençlik Derneği tarafından 10 Nisan 2020 tarihinde "Proje Döngüsü Hakkında Temel Bilgilendirme" eğitimi düzenlenecektir. 

Neden Proje Döngüsü?

Proje, bir probleme çözüm bulma ya da beliren bir fırsatı değerlendirmeye yönelik, bir ekibin, başlangıcı ve bitişi belirli bir süre ve sınırlı bir finansman dahilinde, bir takım kaynaklar kullanarak, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi göz önünde bulundururken olası riskleri yönetmek şartıyla, tanımlanmış bir kapsama uygun amaç ve hedefler doğrultusunda özgün bir planı başlatma, yürütme, kontrol etme ve sonucu bağlama sürecidir.

Günümüz koşullarında “proje” kavramının hayatımıza girmediği alan neredeyse kalmamıştır. Bu nedenledir ki, proje yapmayı ve uygulama konularını ele alan ve kaliteli bir içerikle hazırlanmış bir PCM Eğitimi, artık almamız gereken temel eğitimlerden bir tanesi haline gelmiştir.

Eğitim detayları:

- Eğitim online Zoom programı üzerinden verilecektir.
- Eğitim 10 Nisan Cuma Saat:20.00-21.00 saatleri arasında verilecektir.
- Kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır. 
- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.
- Eğitim sonrasında herhangi bir belge verilmeyecektir.
- Eğitim ücretsizdir.

Eğitmen Nihat Yücel Hakkında:

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi esnasında birçok sivil toplum kuruluşunda onlarca projede gönüllü, lider, proje koordinatörlüğü ve dernek koordinatörlüğü gibi görevlerde bulundu. Mezuniyet sonrası Türkiye'nin önemli sivil toplum kuruluşlarından birinde gençlik çalışanı olarak profesyonel iş hayatına başladı. Türkiye genelinde binlerce gönüllü ile on binlerce çocuk ve yetişkinlere yönelik projelerin yazım ve koordinatörlük görevlerini üstlendi. Türkiye’de çok sayıda üniversitede gerçekleştirdiği konuşmalarda katılmış olduğu ulusal ve uluslararası projelerle gönüllülüğün kendisine sayamayacağı kadar insan, tecrübe, birikim ve en önemlisi çok güzel bir bakış açısı kazandırdığını ifade etmekte ve genç arkadaşların bu tür çalışmalar içerisinde yer almasının önemine değinmektedir.

Marmara Üniversitesinde Toplumsal Projeler Yönetim ve Organizasyonu yüksek lisans programı tez dönemi öğrencisidir.

Aralık 2019 tarihinde yakın arkadaşı ile birlikte kurdukları Ortak Fayda isimli sosyal girişimle, Türkiye’de tasarım öğrencileri, tasarım sektörü ve STK birlikteliğine dair ortak projeler geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Sosyal Girişim, Gönüllülük ve Proje Döngüsü konularında eğitimler vermektedir.

Unutma! “Beklersen, sadece sana geleni alırsın; ama eğer gidersen, istediğin her şeyi.” 

Başvurunu bekliyoruz..

Başvuru için lütfen tıklayınız...

Sorularınızı bilgi@sorged.org adresine sorabilirsiniz.

Lütfen Web adresimizi ziyaret etmeyi ve Sosyal Medya sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın.
Web: www.sorged.org
Facebook/SORGED
Twitter & İnstagram: @sorged66


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör