×
Sosyal Medyada Öğrenci Olarak Ağ Etkisi Yaratmak
 11.03.2021 23:02:17
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2182 kez okundu

Pandemi günlerinde çevrim içi eğitimlerimiz devam ediyor. Sorgun Gençlik Derneği’ne GelecektekiSen Kurucusu ve İşin Geleceği Stratejisti İnci Abay Cansabuncu konuk oluyor.

Bireylerin internet aracılığıyla bilişim teknolojilerini kullanarak birbirleriyle etkileşim sağlayan araç, hizmet ve sanal uygulamaların toplamını temsil eden sosyal medya; kişilerin iletişimine aracılık ettiği gibi yerel, ulusal ve evrensel gelişmeleri de takip etmesine imkân sağlamaktadır. Peki sosyal medyayı kullanarak ağ etkisi yaratılabilir mi?

Eğitim içeriği nedir?

  • Sosyal Medyada Ağ Etkisi Yaratmak

  • Sosyal medyada kimlik oluşturma

  • Sosyal medya kimliklerimizle etki yaratma

  • Mecraları etki yaratacak şekilde kullanma sanatı

İnci Abay Cansabuncu kimdir?

İnci Abay Cansabuncu, 10 yıllık medya tecrübesinin ardından 2009’da dijital dünyaya adım attı. Türkiye’de tablet dergilerini çıkan bir medya/reklam şirketinin  yöneticisi olarak, Türkiye dijital yayıncılık ortamının ilk içerik atölyesini çalıştırdı. İçerik avcılığının yanı sıra, telekomünikasyondan, otomotive, eğitimden, finansa kadar pek çok sektöre ait şirketin dijital topluluklarının oluşturulması, dijital servislerin kurulması ve yeniden yapılandırılması adına ekip lideri olarak çalıştı. Son dönemde işin geleceği kültürü ve kültürün yeni yetkinlikleri konusunda uzmanlaşan Abay, dijital dönüşümde ağ etkisi ve işgücünün dijitalleştirilmesi konusunda atölyeler tasarlıyor; dijital dönüşümün iş modelleri konusunda kurumlara danışmanlık yapıyor; ayrıca teknoloji tabanlı şirketlerin danışma kurullarında yer alarak büyümelerine destek veriyor. Abay Cansabuncu, Bloombergh HT’de ‘Dönüşen Dünya’ ve internet medyasında ‘Geleceğin İzinde’ yayınlarını hazırlayıp sunmaktadır.

İnci Abay Cansabuncu’nun LinkedIn hesabı: İnci Abay Cansabuncu | LinkedIn


Eğitim Detayları:

16 Mart Salı günü 20.00 - 21.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

- Zoom programı üzerinden çevrim içi olarak düzenlenecektir. 

- Katılım ücretsizdir.

- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.

- Katılım Belgesi verilecektir.


Kontenjan 500 katılımcı ile sınırlıdır. Kontenjanının dolması ile başvuru formu kapatılacaktır. Dolayısıyla lütfen başvurunuzu en kısa sürede yapınız. Başvurusu olumlu olan katılımcılara etkinlik hakkında mail gönderilecektir.


Başvuru için lütfen ▶ bu formu doldurunuz..


Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör