×
2022 Avrupa Gençlik Yılı
 15.06.2022 20:46:53
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 711 kez okundu
2022 Avrupa Gençlik Yılı #EYY2022 kutlu olsun.
14-15 Haziran tarihlerinde Yozgat Bozok Üniversitesi Kampüsünde stant açarak gençlerimizi Erasmus+ ve ESC programları hakkında bilgilendirdik.
Erasmus+ 2021 ile 2027 yılları arasında uygulanacak olan eğitim, spor ve gençlik gibi alanları kapsayan, Avrupa Birliğine ait olan hibe programıdır. Erasmus+ Programı sayesinde kişilere, yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmadan yeni yetenekler kazandırılması, onların kendi kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam imkanlarının artırılması amaç alınmaktadır.
✈️ Avrupa Dayanışma Programı (ESC), gençlerin kişisel, eğitimsel, sosyal, sivil ve mesleki gelişimlerini teşvik ederken, kendi ülkelerinde veya yurt dışında topluma yarar sağlayan projelerde gönüllü olmaları, çalışmaları veya ağ kurma faaliyetlerinde bulunmaları için fırsatlar yaratan, toplumsal ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen yeni bir Avrupa Birliği girişimidir.
✈️ Gençleri daha kapsayıcı bir toplum oluşturmak, savunmasız insanları desteklemek ve toplumsal zorluklara cevap vermek için bir araya getirmektir. Program, yardım etmek, öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen gençlere ilham verici ve güçlendirici bir deneyim sunmaktadır.
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör