×
Yozgat'ın saklı cennetinde adrenalin zirvede!
 11.07.2024
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 452 kez okundu

Rafting Heyecanı Sınır Tanımaz!

Sorgun Gençlik Derneği tarafından 10 Temmuz Çarşamba günü Dünya Rafting Federasyonu tarafından “Mükemmeliyet Merkezi” olarak akredite edilen, Türkiye’nin en büyük yapay rafting parkuru Çekerek Rafting Parkurunda Rafting yaptık.

Tamamen doğal ortamda doğayla uyum içinde mücadele zevkini en yüksek düzeyde yaşayan gençler, takım ruhu, adrenalin, liderlik ve taktik gibi pek çok beceriyi de kazandı.

Adrenalin ve Eğlence Dolu Anlar

Gençler, doğanın sunduğu güzelliklerin tadını çıkarırken, aynı zamanda yüksek adrenalin seviyeleriyle sınırlarını zorladılar. Etkinlik sonunda, hem eğlenceli hem de öğretici bir gün geçirdiklerini belirten gençler, bu tür aktivitelerin kendilerine çok şey kattığını ifade etti.

Bu tür etkinliklerle gençleri doğa sporlarıyla tanıştırmak, onların kişisel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Rafting etkinliği, gençlerin doğaya ve spora olan ilgilerini artırarak, onlara yeni deneyimler kazandırmaya devam ediyor.

Rafting sonrasında Yozgat'ın, Doğa’nın tam ortasında yer alan ve  tek parselde dünyanın en büyük lavanta bahçesi olan Çekerek-Lavanta Adasına gezi düzenlenecektir. 

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör