×
Biz çocukları, çocuklar da bizi mutlu ediyor
 4.09.2021 21:16:43
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1411 kez okundu
Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz "Köy Okulu Boyama Etkinliği"  2 Eylül Perşembe günü Bahadın Şehit Ali Akdoğan Anaokulunun'da yapıldı.

Bahadın Şehit Ali Akdoğan Anaokulunun açılmasına çok az bir zaman kala gönüllülerimiz Anaokuluna başlayacak minik kardeşlerimiz için küçük bir sürpriz yaparak, sınıflarını daha renkli ve öğretici bir hâle getirdi. Onların dünyalarındaki resmi çizince, bir kelebek, bir arı, bir Keloğlan, bir Nasrettin Hoca çizdiğimizde, tepkileri çok farklı oluyor. Minik kardeşlerimizin mutluluğunu görmek bize heyecan veriyor, bizi motive ediyor. Boya yaparken, özellikle resim kısmında çocukları da dahil etmeye çalışıyoruz. O zaman, sınıfımı ben boyadım diyerek okuluna, sınıfına daha çok sahipleniyorlar.

Biz çocukları, çocuklar da bizi mutlu ediyor

Bu tür faaliyetler gönüllülerimize herhangi bir karşılık beklemeden insanlara yardımı, insanları mutlu etmeyi, birliktelik duygusunu öğretiyor.  Gönüllü akranlarıyla bir arada bulunarak, aynı paydada buluşarak, bir gönüllü hareketi olmak gençlerimize heyecan ve mutluluk veriyor.

Gönüllü gençlerimiz her yıl köy okullarına gidip çocuklarla etkinlik yapıyor, oyuncak dağıtıp, oyunlar oynuyorlar.  Bu etkinliklerle çocukların yüzünde bir gülümsemeye sebep oluyoruz. Sonradan fark ettik ki onlarla bizler de çocukluğumuza dönüyoruz. Bizim yüzümüzde de bir gülümseme sebebi oluyor. Bu tür etkinlikler gençlere  ekip çalışmasını, ekip ruhunu öğretiyor, gönüllülük duygusunu ve sorumluluk sahibi olmalarını sağlıyor.

Etkinliğimizi ziyaret ederek, gönüllülerimize destek veren Bahadın Belediye Başkanımız Yurtseven Bozdemir'e ve katkılarından dolayı gönüllülerimize teşekkür ederiz
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör