×
Değerlendirme Toplantısı
 28.11.2022 23:56:48
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 767 kez okundu
Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen, Erasmus+ Spor programı kapsamında yürüttüğümüz "Sports+ For Social Change" başlıklı projenin değerlendirme toplantısı Sorgun Gençlik Derneği (SORGED), Fundación Universitaria San Antonio (UCAM)-İspanya, ve Alexandru Ioan Cuza” University (UAIC) -Romanya ülkelerinin katılımıyla Portekiz'in Lizbon şehrinde Ginásio Clube Português (GCP) spor kulübünün ev sahipliğinde düzenlendi.

Sporun birleştirici, zenginleştirici ve iyileştirici etkilerini ön plana çıkarmak için bizlere çok iş düşmektedir. Bu yüzden hem ulusal hem de uluslararası spor faaliyetleri düzenlemek oldukça önemlidir. Derneğimiz tarafından hazırlanan ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen “Sosyal Değişim İçin Spor” projemiz kapsamında hem ulusal hem de uluslararası düzeyde çeşitli spor eğitimleri düzenliyoruz. Türkiye, İspanya, Romanya ve Portekiz ülkelerinde düzenlenen proje toplantıları ile yeni dostluklar kuruyoruz, ülkemizin örf ve adetlerini, gelenek ve göreneklerini de tanıtmakta ve kurumların çalışmalarını yerinde ziyaret ederek iyi uygulama örneklerini görüyoruz ve ortaklarımıza ülkemizi ve kültürümüzü en iyi şekilde tanıtırken, bizlerde onların kültürünü tanıma fırsatı buluyoruz.

14 katılımcıyla birlikte Lizbon'da düzenlenen toplantıda projemizin 6 aylık sürede yapılan faaliyetleri değerlendirildi. Gençler için Bisiklet, Futsal, Futbol, Voleybol, Badminton ve Bocce branşlarında düzenlenen kursların değerlendirilmesi yapıldı ve projenin geri kalan 6 aylık sürecinde neler yapılacağı görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda bir sonraki toplantının 8-11 Şubat 2023 tarihlerinde Romanya'da yapılmasına karar verildi.
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör