×
Eğitim de yeni bir dönem başlattık
 5.06.2020 22:28:27
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1311 kez okundu

Sorgun Gençlik Derneği, koronavirüs salgını nedeniyle eğitim de yeni bir uygulama başlattı. Dernek, üyeleri ile birlikte eğitimlerine evden devam ettik.

Sorgun Gençlik Derneği, koronavirüs salgını nedeniyle eğitim de yeni bir uygulama başlattık. Dernek, üyeleri ile birlikte eğitimlerine evden devam ettik. İnternet ortamında yapılan eğitimle hem koronavirüsten korunmuş oldu hem de salgından.

SORGED Başkanı Halil Uğuz,  koronavirüs salgının nedeniyle eğitimlerin ertelendiğini hatırlattı. Uğuz, “Bu kapsamda bizlerde Sorgun Gençlik Derneği olarak gençlere uzaktan eğitimler vermeye karar verdik. Okul sadece dört yanı duvarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında dağ başı. Öğrenmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur. Bu replik Hababam Sınıfı serilerinden biri olan Hababam Sınıfı Tatilde isimli filmin meşhur sahnelerinden biri olup öğrenmenin ve bilginin önemini mekan sınırlaması olmadan çok güzel ifade etmektedir. Bilgi Teknolojisi çağı olan 21. yüzyılda gerek iş hayatı, gerekse özel hayatımızda sürekli bir yenilenme ve öğrenme ihtiyacı ile karşı karşıya kalmaktayız. Koronavirüs ile mücadelemizde gençlerimizin evde kalması ve eğitimlerimizle zamanlarını değerlendirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için farklı alanlarda eğitimler düzenlemekteyiz. Düzenlediğimiz İngilizce, Adobe Premiere, Web Tasarımı, Diksiyon ve Excel gibi eğitimlerimize toplamda yaklaşık 800’e genç katılım sağlamıştır. Eğitimlerimizin tamamı uygulamalı ve canlı verilmiştir. 

Gençler eğitmenler eşliğinde eğitimlere uygulamalı katılmakta ve sorularını rahatlıkla sormaktadırlar. Eğitimlerimiz tamamı ücretsiz ve gönüllü eğitmenler tarafından verilmektedir. Koronavirüs ile mücadele sürecinde gençlerimizin evde kalmaları için ve kendilerini geliştirmeleri için uzaktan eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör