×
Genç Fikirler Fabrikası
 4.09.2024
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 425 kez okundu
Yozgat Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ayşe ŞENER TAPLAK, Öğr. Gör. Ayşe ASLANTÜRK, ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat YDO Koordinatörü Doğu Sezen ve YDO Uzmanı Eda Esma Şahin SORGED'i ziyaret ederek Genç Fikirler Fabrikası ve birlikte yapabileceğimiz faaliyetler ve ortak projeler hakkında görüşmeler yaptık.

Genç Fikirler Fabrikası
Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve Bozok Teknopark tarafından birlikte organize edilen “Genç Fikirler Fabrikası” iş fikri yarışması ile teknoloji geliştirme içerikli, ticari değer taşıyan, yenilikçi iş fikirleri olan girişimci adaylarının, ekipleri ile birlikte iş fikirlerini hayata geçirmelerinin teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Bu yarışma ile başvuruları alınan yenilikçi iş fikirleri arasından en uygun olanları seçilerek, bir prototipe dönüştürülmesi için malzeme ve hizmet alımları kalemlerinde finans desteği sağlanacaktır. Ayrıca iş fikri sahibi girişimci adaylarına Bozok Teknopark tarafından ön kuluçka ve kuluçka hizmetleri de sunulacaktır.

Başvuru ve detaylı bilgi için: https://gencfikirlerfabrikasi.org/
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör