×
İŞ'te Genç, İŞ'te Yozgat (Anket)
 4.12.2019 22:31:50
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 4513 kez okundu
Bu anket T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, Erasmus+ Gençlik Politikaları programı kapsamında desteklenen Sorgun Gençlik Derneği tarafından hazırlanan, Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün ortaklığında yürütülen,“İŞ'te Genç İŞ'te Yozgat” başlıklı proje kapsamında hazırlanmıştır.

Projemiz,Yozgat'ın genç işsizliği sorununu irdelemeye yöneliktir. Bu proje ile katılımcılar ilimiz için büyük bir sorun haline gelen genç işsizliği konusunda bilgi sahibi olacaklar, sorunlara çözüm üretecekler ve ilimizde giderek artan genç işsizlik sorununu mercek altına alarak, gençlerin işsizlik sorunu içerisinde kaybolmalarına izin vermemek adına çözümler aranacak ve politika metni hazırlanacaktır. 

Projemizin temel amacı, Yozgat ekonomisini, yatırımların ve istihdamın nasıl artırılacağını,istihdam politikaları alanında karar alıcı pozisyonunda yer alan kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, iş dünyası ve üniversite temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve gençlerle değerlendirmek, genç işsizliği sorununun tüm ekonomik ve toplumsal boyutlarıyla ele alınarak nedenleri ve sonuçlarını belirlemek, sorunun kaynağının tespit edilerek çözüm yolları sunmak ve çözüme katkıda bulunmaktır.

Proje kapsamında toplamda 4 Çalıştay ve 1 zirve programı yapılacaktır. Yozgat’tan Proje katılımcıları, 18-30 yaş arasındaki 120 gençten oluşmaktadır. Proje sonunda yapacağımız zirve programına ise gençler ve karar alıcılardan oluşan 150 katılımcı yer alacaktır.

Bu kapsamda bu anket “İŞ'te Genç İŞ'te Yozgat” başlıklı proje kapsamında hazırlanmıştır.

Anketi doldurmak için lütfen tıklayınız...
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör