×
Keşf-i Yozgat Anket Çalışması
 29.05.2021
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1103 kez okundu
GENÇLER KEŞFEDECEK 
Bu anket, Sorgun Gençlik Derneği tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında yürütülen "Keşf-i Yozgat" başlıklı proje kapsamında hazırlanmıştır.

Turizm sektörü ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın önemli yapı taşlarından bir tanesidir. Özellikle ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı bölgelerde kırsal turizm kalkınmada önemli rol oynamaktadır. İç Anadolu bölgesinde yer alan Yozgat ili mevcut kırsal turizm alanlarıyla alternatif bir turizm merkezi olmaya adaydır. Ekonomisi tarım, hayvancılık ve madenciliğe dayalı olan Yozgat’ın turizm sektöründe de gelişmesi kırsal kalkınmayı olumlu yönde etkileyecektir. Fakat Yozgat ilinin kırsal turizm açısından gelişmesi için gerekli olan doğal, kültürel, tarihi değerlere sahip olmasına rağmen mevcut kırsal turizm potansiyelini istenilen şekilde değerlendiremediği görülmektedir. Bu proje kapsamında Yozgat’ın mevcut kırsal turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması için anket, çalıştaylar, ziyaretler, çeşitli etkinlikler ve tanıtım faaliyetleri yapılacaktır.

Anketin tamamlanması yaklaşık 1 ile 2 dakika arası sürecektir. Talimatlar anketin her bir bölümünde belirtilmiştir. Lütfen ankette yer alan her bir ifadeye belirtilen kriterler bağlamında samimiyetle yanıt veriniz. Yanıtlarınız yalnızca yukarıda belirtilen çalışma kapsamında kullanılacaktır. 

İlgi ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Ankete katılmak için lütfen tıklayınız...

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör