×
Kitap Sizden Çay Bizden
 25.06.2022 21:10:00
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1288 kez okundu
“Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günlerimiz devam ediyor.. 

25.06.2022 tarihinde Yozgat Çamlığı Milli Parkında düzenlediğimiz "Kitap Sizden Çay Bizden" kitap okuma etkinliğimize Yozgat Valimiz Sayın Ziya Polat sürpriz yaparak, okuma etkinliğimize teşrif etti. Sayın Valimiz gençlerimizle sohbet ederek, kitap okumanın önemine değindi. Valimiz Polat, gençlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

"Kitap Sizden Çay Bizden" kitap okuma günlerimizle amacımız gençlere okuma kültürünü kazandırmak ve farkındalık oluşturmanın yanı sıra ilimizin keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini de gençlere tanıtmaktır.

Kitap okumak, farklı dünyalara açılan kapıları aralamanın en iyi ve keyifli yoludur. Hiç göremeyeceğimiz yerleri görmek, şahit olamayacağımız hikayelerin içerisinde yaşamak, en doğru bilgilere ulaşmak adına atılabilecek en güzel adımdır. Gençlerinin kendini geliştirebilmenin ilk yolunun kitap okumak ve okuma alışkanlığının kazandırılması olduğunu çok iyi biliyoruz.

"Kitap Sizden Çay Bizden" kitap okuma günlerimize Yozgat'ın farklı mekanlarında devam ederek, ilimizin keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini gençlere tanıtmaya devam edeceğiz.

"Kitap Sizden Çay Bizden" kitap okuma etkinliğinin sonrasında Yozgat Çamlığı Milli Parkında muhteşem doğa ve çam ağaçların arasında ve yağmur altında yürümek çok keyifliydi. Doğa yürüyüşünün stresi azalttığının, yaşam gücümüzü ve sağlamlığınızı artırdığını, enerjimizi yükselttiğini, zayıflamamıza ve problem çözme yeteneğimize yardımcı olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle zaman zaman doğa yürüyüşleri düzenleyerek gençlerin sağlıklı yaşamlarına katkı sağlarken, sosyalleşmelerine de yardımcı oluyoruz.

Sürpriz ziyaretinden ve gençlere verdiği değer ve destekten dolayı Sayın Valimize çok teşekkür ederiz.
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör