×
Gençlerimizi Rafting Sporu ile tanıştırdık
 10.09.2022 20:20:02
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1552 kez okundu
Yozgatlı Gençlerimizi Rafting Sporu ile tanıştırdık.

Sorgun Gençlik Derneği tarafından 10 Eylül 2022 Cumartesi günü Dünya Rafting Federasyonu tarafından “Mükemmeliyet Merkezi” olarak akredite edilen, Türkiye’nin en büyük yapay rafting parkuru Çekerek Rafting Parkurunda Rafting düzenlendi.

Rafting eğitmeni Abdullah Eraslan tarafından katılımcılara “Bota nasıl oturulur", "Nehirde nasıl yüzülür?", "Manevralar nasıl yapılır?", "Botta nelere dikkat etmek gerekir?", "İp nasıl kullanılır?", "Kürek nasıl tutulur ve kullanılır?" gibi konularında kısa bir eğitim verildi. Tecrübeli rehberler eşliğinde kürekler kullanarak, manevralar yapılarak, nehir yolları takip edilerek ve komutlar verilerek rafting turu tamamlandı.

Tamamen doğal ortamda doğayla uyum içinde mücadele zevkini en yüksek düzeyde yaşayan gençler, takım ruhu, adrenalin, liderlik ve taktik gibi pek çok beceriyi de kazandı. Rafting sonrasında Gençlerimize ücretsiz çay, kahve ve ikramlarında bulunduk. 

Bu fırsatı gençlerimize sunan başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız  Sayın Fuat Oktay Beyefendi olmak üzere, Yozgat Valimiz Sayın Ziya Polat'a, Çekerek Belediyemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör