×
SORGED Gönüllüsü olmak ister misin?
 30.10.2020 20:46:58
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2130 kez okundu
Hayatını ve hayatları değiştirmeye var mısın?

SORGED'in gücüne güç katacak takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek, zaman yönetimine sahip, sorumluluk bilinci olan, yenilikçi ve enerjik gönüllüler arıyoruz.

Her bir gencimizin evrensel değer üretme konusunda çok ciddi bir potansiyeli bulunduğuna inanan ve bu amaçla faaliyetlerini düzenleyen SORGED, gençlerin farklı alanlarda sahip olduğu yetenekleri geliştirmeye özen göstermektedir. Bu bağlamda, kültür, sanat, eğitim, sosyal, çevre, gençlik politikaları ve daha birçok alanda becerisi bulunan gençleri eğiterek ve doğru yönlendirerek onların topluma sağladığı yararı maksimuma çıkarmaya çalışmaktadır.

SORGED olarak toplumumuzun en önemli motivasyon kaynaklarından biri olan gençlerimizin, ülkemizin hedeflerine ulaşması yolunda aktif rol almasını da sağlamaya çalışmaktayız. Hem kısa hem de uzun vadede ülkemizin gelişmesi için atılması gereken her adımda gençlerimizin de yer almasını ve genç neslimizin Türkiye'nin birçok alanda dünyanın örnek alacağı bir ülke haline gelmesinde etkili olması için uğraşmaktayız.

SORGED, bugüne kadar ulusal ve uluslararası bir çok alanda projeler yürütmüştür. 5 yıl içerisinde yaklaşık 350 genci ücretsiz yurt dışına göndermiştir. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Programı kapsamında akredite edilerek Kalite Sertifikası almıştır. Aynı zamanda Eurodesk Temas Noktası olarak gençlik bilgilendirme faaliyetlerine devam etmektedir.

SORGED hayatınıza renk katar...

Artık üniversite okumak tek başına yeterli olmuyor. 81 ilimizde üniversite var ve herkes üniversite okuyor. Üniversite okumak gençleri ayrıcalıklı kılmıyor. 21. Yüzyılda gençler farklı becerilere sahip olması gerekiyor. İş dünyası akademik çalışmalarının yanı sıra gençlerin kendilerini pek çok alanda geliştirmesini istiyor. Artık şirketler işe alacakları gençleri seçerken üniversite yıllarını nasıl geçirdiklerine de bakıyor. Sivil Toplumdaki çalışmalar önemseniyor. Birlikte çalışacakları gençlerin proje üretmesini, sorunlara çözüm bulmasını ve takımla birlikte uyum içinde çalışmasını bekliyor. Sorumluluk sahibi olması, takım çalışmalarına yatkınlığı ve liderlik özelliği taşıması da en çok aranan nitelikler arasında yer alıyor. Eğitim süresince çeşitli sorumluluk projelerinde etkin rol alan, bir derneğin veya kulübün faaliyetlerinde çalışan, takım çalışmasına inanan, gelişime açık olan, yabancı dil bilen, teknolojiyi takip eden, araştıran, sorgulayan, Erasmus projelerinde yer alan, iyi iletişim becerilerine sahip, özgüveni yüksek, girişimci ruha sahip, insana ve topluma duyarlı, fikirleri ve vizyonuyla çalıştığı kurumda fark yaratan, farklı görüş ve değerlere saygılı, kültürel farklılıklara uyum, çeşitlilik, öğrenmeye açıklık, duyarlılık, dünya görüşü, iletişim yeteneği gibi beceriler gençler iş dünyası tarafından öncelikli tercih ediliyor.

Neden SORGED Gönüllüsü?

Öncelikle yukarıdaki iş dünyasının aradığı gençten birisi olma fırsatını yakalayacaksın. Yürüttüğümüz projelerle çeşitli becerilere sahip olacaksın. SORGED gönüllüsü olarak, takım çalışması, liderlik, kültürlerarası yeterlilikler, proje yönetimi, problem çözme ve eleştirel düşünme gibi temel yeterlilikler ve becerileri kazanacaksın. Güçlüklerin üzerinden gelmeyi ve ekip içinde çalışmayı öğrenmeyi öğreneceksin. En önemlisi kendini geliştirerek ve çeşitli sertifikalara sahip olarak daha kolay iş bulabileceksin. 

SORGED gönüllüsü olan gençler yurtiçi ve yurtdışı projelerimize herhangi bir seçim kriteri olmaksızın doğrudan katılma fırsatı yakalayacak. 

Başvuru formunu lütfen detaylı doldurun. Hakkınızda detaylı bilgi verin. Özelikle becerilerinizden bahsedin. 
Örneğin; Grafik tasarım konusunda iyiyim tasarımlarınızı yapabilirim, metin yazarlığı yapabilirim, organizasyon konusunda iyiyim eğitimlerin düzenlenmesinde size yardımcı olabilirim gibi.

Başvuru formunu doldurmanız gönüllümüz olduğunuz anlamına gelmez. Başvurular değerlendirilecek ve potansiyel gönüllülerle çevrimiçi görüşme yapılacaktır.

Unutma... 
Hem SORGED'in gücüne güç katacaksın hem kendini geliştireceksin hem de bir çok insanın hayatına dokunacaksın.
Yozgat'ta veya Türkiye genelinde herhangi bir Şehirde ikamet ediyorsan, başvurunu bekliyoruz...
Yozgat dışında yaşayan gençler bizlere yaşadıkları şehirden destek verecektir.

2019-2020 Faaliyetlerimize ulaşmak için tıklayın.. 

Başvuru formunu doldurmak için lütfen tıklayın..

Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.😊


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör