×
İş Arama Becerileri Eğitimi
 29.06.2020 22:41:02
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1108 kez okundu
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliği ile gençlere kariyer planlama ve iş arama becerileri eğitimi düzenliyoruz.

Eğitim alan gençler, iş arama becerilerini geliştirirken, kariyerlerini de planlıyor.

Kariyer planlama ve iş arama becerileri eğitimi, gençlerin iş hayatına geçiş süreçlerinde kariyerleriyle ilgili doğru kararlar alabilmeleri ve bu doğrultuda kariyer hedeflerini gerçekleştirmeleri, iş arama/bulma sürecinde önemli olan bazı becerilerin farkına varmaları, geliştirmeleri amacıyla düzenlenmektedir. Kariyer planlama ve iş arama becerilerini geliştirmeyi hedefleyen eğitimimiz; kapsamlı ve etkileşimli bilgi paylaşımı, bireysel çalışmalar ve soru-cevap şeklinde yürütülmektedir. 

10 kişilik gruplarla gençlere, kendini tanıma, mesleki ve kişilik testleri (mesleki yönelim batarya testi, psikolojik testler), kariyer planlama (SWOT analizi), iş aramaya hazırlık, etkili özgeçmiş hazırlama ve hobiler, iş görüşmesi ve sırasında dikkat edilmesi gerekenler, bireysel ve grup mülakatları teknikleri, kişiye özel uygulamalı iş görüşmeleri gibi konularda eğitim verilmektedir. 

Bugüne kadar SORGED’e ve gençlere desteklerini esirgemeyen Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürümüz Taner  Yıldız’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör