×
İŞ'te Genç, İŞ'te Yozgat
 1.03.2020
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 9641 kez okundu
“İŞ'te Genç İŞ'te Yozgat” 4. Çalıştay Katılımcı Listesi

1.      Yağız Müderrisoğlu

2.      Cafer Şahin

3.      Hüsnü Kaya

4.      Rahmi Duygu

5.      Deniz Oğul

6.      Enis Yalçın

7.      Alperen Ayaz

8.      Kaan Düzgün

9.      Mehmet Mehdi Yatçi

10.   Hacı İbrahim Erdoğan

11.   Burak Kaan Karakaya

12.   Ramazan Özyer

13.   Abdulbaki Can Aktay

14.   Doğukan Çelikçi

15.   Seyfullah Kaynar

16.   Irmak Koçbaşı

17.   Canan Coşkun

18.   Emine Alakaş

19.   Merve Nur Ceyhan

20.   Ebru Karabacak

21.   Ayşe Uyar

22.   Melike Ertunç

23.   Handan Dinç

24.   Merve Demir

25.   Safiye Gülsaçan

26.   Ayşegül Altun

27.   Zeynep Yıldız

28.   Nurten Kocagöz

29.   Havvanur Akarsu

30.   Zeliha Nur Kılınç

31.   Merve Çakmak

32.   Lübeyne Nurdoğan


Seçilen katılımcılara Çalıştayda başarılar dileriz.

***************

T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Sorgun Gençlik Derneği koordinatörlüğünde, Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün ortaklığında yürütülen Erasmus+ Gençlik Diyalogu programı (KA347) “İŞ'te Genç İŞ'te Yozgat” başlıklı proje kapsamında 13-14-15 Mart 2020 tarihlerinde IV. Çalıştay düzenlenecektir.

Başvuru yapmadan önce lütfen tüm detayları okuyunuz.

Kontenjan dolayısı ile projeye seçilip iptal eden katılımcılar diğer potansiyel katılımcıları engellemiş oluyor. Bu nedenle başvuru yapıp, mücbir sebepler dışında projeye katılmayan katılımcılar 1 yıl boyunca SORGED'in hiçbir faaliyetinden YARARLANAMAYACAKTIR.


Projemiz,Yozgat'ın genç işsizliği sorununu irdelemeye yöneliktir. Bu proje ile katılımcılar ilimiz için büyük bir sorun haline gelen genç işsizliği konusunda bilgi sahibi olacaklar, sorunlara çözüm üretecekler ve ilimizde giderek artan genç işsizlik sorununu mercek altına alarak, gençlerin işsizlik sorunu içerisinde kaybolmalarına izin vermemek adına çözümler aranacak ve politika metni hazırlanacaktır. 

Projemizin temel amacı, Yozgat ekonomisini, yatırımların ve istihdamın nasıl artırılacağını,istihdam politikaları alanında karar alıcı pozisyonunda yer alan kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, iş dünyası ve üniversite temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve gençlerle değerlendirmek, genç işsizliği sorununun tüm ekonomik ve toplumsal boyutlarıyla ele alınarak nedenleri ve sonuçlarını belirlemek, sorunun kaynağının tespit edilerek çözüm yolları sunmak ve çözüme katkıda bulunmaktır.

Proje kapsamında toplamda 4 Çalıştay ve 1 zirve programı yapılacaktır. Yozgat’tan Proje katılımcıları, 18-30 yaş arasındaki 120 gençten oluşmaktadır. Proje sonunda yapacağımız zirve programına ise gençler ve karar alıcılardan oluşan 150 katılımcı yer alacaktır.

Proje kapsamında İŞ Kulübü eğitimi hakkında gençlere detaylı bilgiler verilecek. İş Kulübü, Yozgat İŞKUR il Müdürlüğü tarafından 15 kişilik gruplarla bir haftalık eğitim programı ile hedef belirleme, iç motivasyon, başarı, beynin çalışma prensipleri, cv hazırlama, mülakat teknikleri,iş görüşmesi,telefon görüşmesi,işveren beklentileri,iş arama kanalları,beden dili gibi bir çok alanda aktivitelerin uygulanmasıyla kişilerin iş arama becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır.İş Kulübü eğitimleri interaktif olarak verilecektir. Bu eğitimler çalıştaylardan sonra 15'er kişilik gruplar halinde verilecektir.

Çalıştayda ele alınacak konular:

İşgücü, İstihdam, İşsizlik ve Genç İşsizlik Kavramları, Genç İşsizliği, Sürdürülebilir İstihdam, Yozgat’ta Öne Çıkan Sektörler, Yozgat'ın da İstihdam Alanları, Endüstri 4.0'ın "İSTİHDAM" Boyutu, Girişimcilik, Sosyal Girişimcilik, İŞ Kulübü, Erasmus+ Gençlik Programı, Europass CV, Europass Dil Pasaportu, Youthpass.

- Çalıştay Sorgun Safa Termal Otelde yapılacaktır.

- Çalıştaya 18-30 yaş aralığında yer alan gençler başvurabilir.

- Çalıştaya sadece 30 genç katılabilecek.

- Çalıştay  13 Mart Cuma günü Saat 17.00'de başlayıp, 15 Mart Pazar günü saat 18.00'de sona erecektir.

- Çalıştaya katılacak gençlerin konaklaması, öğle yemeği, akşam yemeği, çay, kahve ve ikramlar proje kapsamında ücretsiz karşılanacak.

- Çalıştaya katılım sağlayan gençlere Youthpass Sertifikası verilecektir.

(Youthpass Sertifikası Erasmus+ Gençlik Programında gerçekleştirilen projelere katılanlara verilir. Bu sertifika Erasmus+ Gençlik Programı tarafından fonlanan projelerin katılımcılarının projelerde neler yaptıklarını ve neler edindiklerini göstermek için hazırlanan bir araçtır. Youthpass sertifikası gençlerin katıldıkları projede elde ettikleri beceri ve yeterlikleri tanımlayarak gelecek kariyerleri açısından önemli bir belge niteliği taşır.)

- Çalıştaya Yozgat merkez ve ilçelerinden katılan gençlerin yolculuk ücretleri ödenecektir.

Not: Bu çalıştaya sadece Yozgat ve ilçelerinde yaşayan gençler başvuru yapabilir.

Katılımcıların seçimi formdaki sorulara verilecek cevaplara göre seçilecektir. 
Lütfen formu detaylı doldurunuz.

Başvuru formu için lütfen tıklayınız..

Son başvuru tarihi: 08 Mart 2020 Pazar Saat: 23.59

Başvuru sonucunu web (www.sorged.org) ve sosyal medya sayfalarımızdan öğrenebilirsin.

Sorularını bilgi@sorged.org adresine sorabilirsin.

Bu proje "Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada yer alan görüşlerden Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz." 


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör