×
Kazankaya Kanyonunda Doğa Yürüyüşü
 29.08.2021 22:08:26
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1589 kez okundu
Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Sorgun Gençlik Derneği koordinatörlüğünde ve Sorgun Gençlik Merkezi işbirliğinde yürüttüğümüz “Genç Değişim, Genç Gelişim” başlıklı projemiz çerçevesinde Aydıncık Kazankaya Kanyonunda doğa yürüyüşü yaptık ve Haceş müzesini 60 gençle birlikte ziyaret ettik.

Sorgun Gençlik Derneği olarak her fırsatta Yozgat'ın keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini gençlere tanıtmaya devam ediyoruz.

İlimizin mevcut kırsal turizm alanlarıyla alternatif bir turizm merkezi olmaya adaydır. Ekonomisi tarım, hayvancılık ve madenciliğe dayalı olan Yozgat’ın turizm sektöründe de gelişmesi kırsal kalkınmayı olumlu yönde etkileyeceğine inanmaktayız. Fakat ilimizin kırsal turizm açısından gelişmesi için gerekli olan doğal, kültürel, tarihi değerlere sahip olmasına rağmen mevcut kırsal turizm potansiyelini istenilen şekilde değerlendiremediği ve tanıtılamadığı görülmektedir. 

SORGED olarak, mevcut turizm potansiyeli olan ilimizi gençlerimize tanıtmak için çeşitli faaliyet düzenlemekteyiz. Bundan sonraki süreçte de  Yozgat ilinin keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini gençler tarafından keşfedilmesi için bu tür faaliyetlere devam edeceğiz. 

Tanıtım videosunu izlemek için lütfen tıklayınız...
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör