×
Sağlıklı Yaşam için Spor Projesi Katılımcı Çağrısı
 11.04.2024 12:31:18
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 401 kez okundu
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Sorgun Gençlik Derneği Koordinatörlüğünde Almanya, İtalya, Romanya ve Makedonya ülkelerinin ortaklığında Erasmus+ Gençlik Değişimleri programı kapsamında proje faaliyetleri 3-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Sorgun'da düzenlenecektir. 

Proje faaliyetleri Türkiye, Almanya, İtalya, Romanya ve Kuzey Makedonya ülkelerinden katılacak 32 gencin katılımıyla Sorgun'da düzenlenecek. Proje kapsamında 7 gün boyunca farklı branşlarda spor aktiviteleri, sağlıklı beslenme atölyeleri ve çevre etkinlikleri düzenlenecektir. . Yaygın eğitim yöntemleri kullanarak, farklı geçmişlerden gelen gençlerin çevre bilinci geliştirme, sağlıklı yaşam, sporda gönüllülük, spora özgü beceriler, sorumlu liderlik sağlama, iletişim, takım ruhu, akran öğrenimi, kültürlerarası öğrenme ve farklı diller öğrenme gibi beceriler kazanması beklenmektedir.

Başvuru detayları:

* Proje 3-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Sorgun'da düzenlenecektir.
* Projeye toplamda 5 katılımcı seçilecektir. 
* Projeye 18-30 yaş aralığındaki gençler başvuru yapabilir.
* Projeye sadece Yozgat bölgesinde ikamet eden gençler başvuru yapabilir.
* Faaliyetlerin tüm oturumlarına katılması zorunludur.
* Projeyi başarıyla tamamlayan katılımcılara Youthpass Sertifikası verilecektir. (www.sorged.org/youthpass)

* Projeye seçilebilecek potansiyel katılımcılarla çevrim içi veya yüz yüze görüşme yapılacaktır. Görüşmesi olumlu olan katılımcılarla görev ve sorumluluklarını içeren bir sözleşme imzalanacaktır.

* Katılımcıların seçiminde, proje formundaki sorulara verilen cevapların kalitesi, projeye olan ilgisi ve motivasyonu, dil yeteneği ve gönüllü çalışmaları kriterleri göz önünde bulundurulacaktır.

* Proje katılacak gençlerde İngilizce konuşabilme şartı aranmamaktadır. Fakat İngilizce konuşabilen katılımcılara öncelik verilecektir.

Son başvuru tarihi: 18 Nisan 2024 Saat:23:59

Başvuru için lütfen bu formu doldurun

Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Whatsapp kanalımıza katılabilirsiniz. 

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör